TUHAT KERTAA HYVÄÄ YÖTÄ (BLU-RAY)

Koskettava draamaelokuva sotavalokuvaajasta Rebeccasta (Juliette Binoche), joka joutuu tekemään mahdottoman valinnan työnsä ja perheensä välillä. Valitseeko valokuvaaja elämänsä otoksen – vai oman elämänsä?

Rebecca (Juliette Binoche) on yksi maailman parhaista sotavalokuvaajista. Hengenvaarallinen, nuoren itsemurhapommittajanaisen tarinaa dokumentoiva kuvauskeikka Kabulissa vie Rebeccan sairaalaan ja toipilaaksi kotiin. Kotona putoaa kuitenkin toinen pommi: Rebeccan aviomies Marcus (Nikolaj Coster-Waldau) ja tyttäret esittävät uhkavaatimuksen – sydäntäraastavat hyvästit on toivotettu liian monta kertaa ja nyt Rebeccan on valittava joko työ tai koti.

Rebecca joutuu mahdottoman valinnan eteen. Hänen rakkautensa perhettä kohtaan on ylittämätön, mutta samaan aikaan syyt, joiden vuoksi hän tekee työtään käyvät painavammiksi.

Koskettavan draamaelokuvan TUHAT KERTAA HYVÄÄ YÖTÄ ohjaaja Erik Poppe (Hawaii, Oslo) dokumentoi itse vuosien ajan sotia ja aseellisia konflikteja työskennellessään valokuvaajana mm. Reutersille. Elokuva on näiden tosielämän konfliktien inspiroima.

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

4,95

12 varastossa

Tuotetunnus
AF8013
Ääni
DTS-HD MA 5.1 suomi, ruotsi
Kesto
117 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi
Genre
Draama
Julkaisupäivä
15.10.2014
Alkuperäisnimi
A Thousand Times Good Night
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2013
Studio/Jakelija
ATLANTIC FILM
EAN
6438194080135
Ohjaaja
Erik Poppe