YSTÄVÄNPÄIVÄ (BLU-RAY)

”Ystävänpäivä” on romanttinen tarina kaupunkilaisista, joiden elämänpolut risteävät yhden ystävänpäivän aikana Los Angelesissa.

Lomaileva upseeri Kate Hazeltine (Julia Roberts) lentää Irakista Los Angelesiin, jolloin hän tapaa Holdenin (Bradley Cooper), homomiehen, jonka kumppani on jalkapallopelaaja Sean Jackson (Eric Dane). Kukkakaupan omistaja Reed (Ashton Kutcher) kosii tyttöystäväänsä Morleytä (Jessica Alba), ja Julia (Jennifer Garner) seurustelee Harrisonin (Patrick Dempsey) kanssa – joka paljastuukin naimisissa olevaksi mieheksi.

Assistentti Liz (Anne Hathaway) työskentelee kaupungin isoimmassa lahjakkuusvirastossa ja tapailee postinkäsittelypalvelussa työskentelevää assistenttia Jasonia (Topher Grace). Hänellä on kuitenkin salaisuus: hän työskentelee salaa myös puhelintyttönä. Katen äiti Estelle (Shirley MacLaine) on onnellinen eläkeläinen, jonka on aika kertoa kaukaisesta seurustelusuhteesta aviomiehelleen Edgarille (Hector Elizondo). Heidän tyttärenpoikansa, lapsenvahti Grace (Emma Roberts) aikoo harrastaa seksiä samaa lukiota käyvän poikaystävänsä kanssa. Willy (Taylor Lautner) ja Felicia (Taylor Swift) ovat toisiinsa syvästi rakastuneita urheilullisia teini-ikäisiä.

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

12,95 Tulossa 28.04.2023

Tilaustuote

Tuotetunnus
44752
Ääni
englanti
Kesto
125 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
S
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Romanttinen komedia
Julkaisupäivä
28.4.2023
Alkuperäisnimi
Valentine's Day
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2010
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165447525